Penne rigate met achterham en asperges
bewaar
bewaar

Penne rigate met achterham en asperges

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Asperges wassen, houtachtige uiteinden eraf snijden en asperges in 8 min. beetgaar koken. Bieslook fijnknippen. Ham in reepjes snijden. In ruime pan boter smelten. Ham 1 min. meewarmen. Kookroom en bieslook erdoor roeren en zachtjes verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Pasta met hamsaus over vier warme borden verdelen en met kaas bestrooien. Asperges ernaast leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne rigate met achterham en asperges

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig