Penne rigate met achterham en asperges
Aan de slag
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Asperges wassen, houtachtige uiteinden eraf snijden en asperges in 8 min. beetgaar koken. Bieslook fijnknippen. Ham in reepjes snijden. In ruime pan boter smelten. Ham 1 min. meewarmen. Kookroom en bieslook erdoor roeren en zachtjes verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Pasta met hamsaus over vier warme borden verdelen en met kaas bestrooien. Asperges ernaast leggen.
Penne rigate met achterham en asperges
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Asperges wassen, houtachtige uiteinden eraf snijden en asperges in 8 min. beetgaar koken. Bieslook fijnknippen. Ham in reepjes snijden. In ruime pan boter smelten. Ham 1 min. meewarmen. Kookroom en bieslook erdoor roeren en zachtjes verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Pasta met hamsaus over vier warme borden verdelen en met kaas bestrooien. Asperges ernaast leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne rigate
2 bundels groene asperges
1 zakje verse bieslook
250 g achterham
25 g boter
1 flesje kookroom
50 g geraspte pittige kaas