Penne rigate met rode peper en walnoten
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine en courgette schoonmaken en in dunne lange plakken snijden. Mengen met scheutje olijfolie, wat zout en peper. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Rode peper in dunne ringen snijden. Walnoten grof hakken. In grillpan de aubergine en courgette aan beide kanten 2 min. grillen. Knoflook en peper toevoegen en even meegebakken. Penne op vier borden scheppen, bestrooien met kaas en de gegrilde groenten ernaast leggen.
Penne rigate met rode peper en walnoten
hoofdgerecht
null personen
910 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine en courgette schoonmaken en in dunne lange plakken snijden. Mengen met scheutje olijfolie, wat zout en peper. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Rode peper in dunne ringen snijden. Walnoten grof hakken. In grillpan de aubergine en courgette aan beide kanten 2 min. grillen. Knoflook en peper toevoegen en even meegebakken. Penne op vier borden scheppen, bestrooien met kaas en de gegrilde groenten ernaast leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g penne rigate
1 aubergine
1 courgette
100 ml olijfolie
2 teentjes knoflook
1 rode peper
2 zakjes walnoten
75 g geraspte kaas
Dit heb je nodig
grillpan