Penne rigate met rode peper en walnoten
bewaar
bewaar

Penne rigate met rode peper en walnoten

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine en courgette schoonmaken en in dunne lange plakken snijden. Mengen met scheutje olijfolie, wat zout en peper. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Rode peper in dunne ringen snijden. Walnoten grof hakken. In grillpan de aubergine en courgette aan beide kanten 2 min. grillen. Knoflook en peper toevoegen en even meegebakken. Penne op vier borden scheppen, bestrooien met kaas en de gegrilde groenten ernaast leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne rigate met rode peper en walnoten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig