Penne met broccoli, knoflook en walnoten
bewaar
bewaar

Penne met broccoli, knoflook en walnoten

Lekker simpel én snel, met peper en knoflook als echte smaakmakers.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Hak de walnoten fijn. Rooster de noten in een droge koekenpan goudbruin en laat op een bord afkoelen. Halveer de rode pepers en verwijder de zaadlijsten. Snijd de pepers in ringetjes. Pel de knoflook en snijd in plakjes. Kook de penne in ruim water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Kook intussen de broccoliroosjes in 3-4 beetgaar.

Verhit in een kleine koekenpan 2 el olie en bak op laag vuur de knoflook krokant en goudbruin. Neem uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken, laat het bakvet in de pan zitten. Bak in het achtergebleven bakvet de rode peperringetjes zachtjes voor ca. 2 min. Meng de penne met 1 el olie, de broccoliroosjes, de walnoten en de rode peper. Bestrooi met de knoflookplakjes en serveer direct.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met broccoli, knoflook en walnoten

Lekker simpel én snel, met peper en knoflook als echte smaakmakers.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig