Smaakvolle truffelpenne met broccoli
6 ingrediënten, 15 minuten: meer heb je niet nodig voor deze rijke pasta.
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de broccoliroosjes en kook ze in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 3 min. uit. Schep de broccoli en tapenade erdoor en houd op laag vuur warm. Hak de walnoten grof. Schep de pasta met de walnoten door het spek-broccolimengsel. Voeg peper toe en serveer.
Smaakvolle truffelpenne met broccoli
6 ingrediënten, 15 minuten: meer heb je niet nodig voor deze rijke pasta.
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de broccoliroosjes en kook ze in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 3 min. uit. Schep de broccoli en tapenade erdoor en houd op laag vuur warm. Hak de walnoten grof. Schep de pasta met de walnoten door het spek-broccolimengsel. Voeg peper toe en serveer.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorenpenne
600 g koelverse broccoliroosjes
1 el traditionele olijfolie
250 g magere gerookte spekreepjes
80 g truffel-paddenstoelentapenade
60 g walnoten