Penne met artisjok, ricotta en spek
bewaar
bewaar

Penne met artisjok, ricotta en spek

Supersnel pastagerecht dat werkelijk iedereen lekker vindt.

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter en bak het spek in 5 min. krokant. Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd ze in partjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm en snijd de knoflook fijn. Voeg de knoflook, artisjok en ¾ van de tijm aan het spek toe en bak nog 3 min. op middelhoog vuur.

Giet de pasta af en vang 1 kopje kookvocht op. Roer de pasta met het kookvocht, de ricotta, peper en eventueel zout door de artisjokken en het spek. Bestrooi met de rest van de tijm en serveer.

combinatietipLekker met geschaafde Parmezaanse kaas.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met artisjok, ricotta en spek

Supersnel pastagerecht dat werkelijk iedereen lekker vindt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig