Gehaktballetjes in tomatensaus
Aan de slag
Kruidenmix, gehakt en ei mengen. Hiervan kleine gehaktballetjes kneden. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Stelen in plakjes snijden. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. In braadpan margarine verhitten en balletjes rondom bruin bakken. Ui toevoegen en 2 min. meebakken. Sugo, 100 ml water en broccoli toevoegen en afgedekt 10 min. stoven. Gehaktballetjes met rijst serveren. Lekker met komkommersalade.
Gehaktballetjes in tomatensaus
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kruidenmix, gehakt en ei mengen. Hiervan kleine gehaktballetjes kneden. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Stelen in plakjes snijden. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. In braadpan margarine verhitten en balletjes rondom bruin bakken. Ui toevoegen en 2 min. meebakken. Sugo, 100 ml water en broccoli toevoegen en afgedekt 10 min. stoven. Gehaktballetjes met rijst serveren. Lekker met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje kruidenmix gehakt
500 g rundergehakt
1 ei
300 g zilvervliesrijst
1 ui
500 g broccoli
2 eetlepels margarine
1 pakje sugo pastasaus pikant