Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 min. Schep de ui met een schuimspaan uit de pan. Bak de gehaktballetjes in het bakvet op middelhoog vuur in 3 min. rondom bruin. Voeg de ui weer toe, roer de sugo isolana erdoor en breng de saus tot tegen de kook. Gaar de gehaktballetjes afgedekt 10 min.
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en de stelen in plakjes en kook in 4 min. gaar. Giet de macaroni en de broccoli af en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en schep de helft van de kaassnippers erdoor.
Verdeel de macaroni met broccoli over 4 borden, schep de gehaktballetjes in tomatensaus erbij en bestrooi met de rest van de kaassnippers.
Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 min. Schep de ui met een schuimspaan uit de pan. Bak de gehaktballetjes in het bakvet op middelhoog vuur in 3 min. rondom bruin. Voeg de ui weer toe, roer de sugo isolana erdoor en breng de saus tot tegen de kook. Gaar de gehaktballetjes afgedekt 10 min.
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en de stelen in plakjes en kook in 4 min. gaar. Giet de macaroni en de broccoli af en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en schep de helft van de kaassnippers erdoor.
Verdeel de macaroni met broccoli over 4 borden, schep de gehaktballetjes in tomatensaus erbij en bestrooi met de rest van de kaassnippers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
2 kleine uien
300 g gekruide gehaktballetjes
450 g sugo isolana tomatensaus in pot
2 broccoli
100 g Grana Padano kaasflakes