Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus
bewaar
bewaar

Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 min. Schep de ui met een schuimspaan uit de pan. Bak de gehaktballetjes in het bakvet op middelhoog vuur in 3 min. rondom bruin. Voeg de ui weer toe, roer de sugo isolana erdoor en breng de saus tot tegen de kook. Gaar de gehaktballetjes afgedekt 10 min.

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en de stelen in plakjes en kook in 4 min. gaar. Giet de macaroni en de broccoli af en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en schep de helft van de kaassnippers erdoor.

Verdeel de macaroni met broccoli over 4 borden, schep de gehaktballetjes in tomatensaus erbij en bestrooi met de rest van de kaassnippers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig