Gehaktballen met worcestershiresaus
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Gehakt mengen met gehaktmix, wochestershiresauce en ei. Van gehakt 12 kleine balletjes vormen. In braadpan boter verhitten en gehaktballen in 10 min. gaar en bruin bakken. Perzik laten uitlekken en siroop opvangen. Ballen uit pan halen en warmhouden. In achtergebleven vet spitskool en perzik 5 min. bakken. Ballen toevoegen en door en door verwarmen. Met zout, peper en deel van perziksiroop op smaak brengen. Rijst met gehaktballen en spitskool serveren.
Gehaktballen met worcestershiresaus
hoofdgerecht
null personen
770 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Gehakt mengen met gehaktmix, wochestershiresauce en ei. Van gehakt 12 kleine balletjes vormen. In braadpan boter verhitten en gehaktballen in 10 min. gaar en bruin bakken. Perzik laten uitlekken en siroop opvangen. Ballen uit pan halen en warmhouden. In achtergebleven vet spitskool en perzik 5 min. bakken. Ballen toevoegen en door en door verwarmen. Met zout, peper en deel van perziksiroop op smaak brengen. Rijst met gehaktballen en spitskool serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g snelkook zilvervliesrijst
1 schaal rundergehakt
1 zakje kruidenmix gehakt
1 eetlepel worcestershiresauce
1 ei
50 g boter
1 blikje perzikschijfjes op siroop
2 zakken panklare spitskool