Kip in zoetzure saus
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in stukjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip op hoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Voeg de tomatensaus en de uitjes toe. Schep om en breng op smaak met peper en zout. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur zacht koken. Laat de perzik uitlekken. Voeg de perziken en de erwten toe en warm nog 5 min. mee. Serveer de rijst met de kip.
Kip in zoetzure saus
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in stukjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip op hoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Voeg de tomatensaus en de uitjes toe. Schep om en breng op smaak met peper en zout. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur zacht koken. Laat de perzik uitlekken. Voeg de perziken en de erwten toe en warm nog 5 min. mee. Serveer de rijst met de kip.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
300 g kipfilet
2 el traditionele olijfolie
350 g tomatensaus
340 g zilveruitjes
410 g perzikschijfjes op siroop
225 g fijne diepvries tuinerwten