Makkelijke andijviestamppot met kaasschnitzels
Aan de slag
Appels schillen en in blokjes snijden. Walnoten grof hakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan helft van margarine verhitten en kaasschnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken. In andere koekenpan rest van margarine verhitten en appelblokjes 2 min. bakken. Andijvie en kerriepoeder toevoegen en 2 min. meebakken. Andijviemengsel door puree roeren. Stamppot met walnoten bestrooien en met kaasschnitzels serveren.
Makkelijke andijviestamppot met kaasschnitzels
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Appels schillen en in blokjes snijden. Walnoten grof hakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan helft van margarine verhitten en kaasschnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken. In andere koekenpan rest van margarine verhitten en appelblokjes 2 min. bakken. Andijvie en kerriepoeder toevoegen en 2 min. meebakken. Andijviemengsel door puree roeren. Stamppot met walnoten bestrooien en met kaasschnitzels serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 appels
1 zakje walnoten
1 pak aardappelpuree voor stamppot
4 el vloeibare margarine
2 pakjes kaasschnitzel
1 zak gesneden andijvie
1 el kerriepoeder