Frisse andijviestamppot met pijnboompitten
Voeg wat extra smaak en kleur toe met de rode paprika in dit recept.
Aan de slag
Rooster de pijnboompitten in een droge pan op laag vuur. Snijd de paprika's in reepjes. Verwarm de margarine in een pan en bak de paprika kort.
Breng het water in een andere pan aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg al roerend met een garde de zakjes aardappelpuree toe.
Voeg de pijnboompitten, paprika, kaas en andijvie aan puree toe en roer alles goed door. Breng op smaak met peper en zout.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Frisse andijviestamppot met pijnboompitten
Voeg wat extra smaak en kleur toe met de rode paprika in dit recept.
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de pijnboompitten in een droge pan op laag vuur. Snijd de paprika's in reepjes. Verwarm de margarine in een pan en bak de paprika kort.
Breng het water in een andere pan aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg al roerend met een garde de zakjes aardappelpuree toe.
Voeg de pijnboompitten, paprika, kaas en andijvie aan puree toe en roer alles goed door. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
65 g pijnboompitten
2 rode paprika's
1 el vloeibare margarine
750 ml kraanwater
1 pak aardappelpuree à la minute naturel
150 g geraspte oude Goudse kaas 48+
400 g gesneden andijvie