Pesto-preistamppotje met chorizo
Aan de slag
Tomaten wassen en in partjes snijden. Chorizo in blokjes snijden. In pan margarine verhitten en prei op laag vuur in ca. 5 min. gaarstoven. Puree volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. In koekenpan met antiaanbaklaag chorizo 2 min. zachtjes bakken. Tomaatpartjes toevoegen en geheel 1 min. verwarmen. Prei en pesto door puree scheppen. Stamppot over vier borden verdelen en chorizo-tomaatmengsel erbovenop scheppen.
Pesto-preistamppotje met chorizo
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tomaten wassen en in partjes snijden. Chorizo in blokjes snijden. In pan margarine verhitten en prei op laag vuur in ca. 5 min. gaarstoven. Puree volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. In koekenpan met antiaanbaklaag chorizo 2 min. zachtjes bakken. Tomaatpartjes toevoegen en geheel 1 min. verwarmen. Prei en pesto door puree scheppen. Stamppot over vier borden verdelen en chorizo-tomaatmengsel erbovenop scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje cherrytomaten
1 chorizoworst
2 eetlepels vloeibare margarine
1 zak gesneden prei
1 pak puree voor stamppot
3 eetlepels pesto rosso