Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot
Aan de slag
In koekenpan met antiaanbaklaag kaasschnitzels zonder vet 7 min. op zacht vuur bakken. Tomaten wassen en in parten snijden. Zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten, uien en grootste deel van rucola door puree scheppen en even goed doorwarmen. Stamppot met rest van rucola garneren, met olijfolie besprenkelen en met kaasschnitzels serveren.
Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan met antiaanbaklaag kaasschnitzels zonder vet 7 min. op zacht vuur bakken. Tomaten wassen en in parten snijden. Zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten, uien en grootste deel van rucola door puree scheppen en even goed doorwarmen. Stamppot met rest van rucola garneren, met olijfolie besprenkelen en met kaasschnitzels serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken kaasschnitzel
500 g tomaten
1 ui
1 pak aardappelpuree voor stamppot
1 zak rucolasla
3 eetlepels olijfolie