Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot
bewaar
bewaar

Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

In koekenpan met antiaanbaklaag kaasschnitzels zonder vet 7 min. op zacht vuur bakken. Tomaten wassen en in parten snijden. Zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten, uien en grootste deel van rucola door puree scheppen en even goed doorwarmen. Stamppot met rest van rucola garneren, met olijfolie besprenkelen en met kaasschnitzels serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig