Paprikacouscous met kaasschnitzels
Aan de slag
Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten en ui 2 min. zacht bakken. Tomaten en paprika's 3 min. meebakken. Tomatenmengsel door couscous scheppen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kaasschnitzels in 3 min. bruin en gaarbakken. Sla door couscous scheppen. Couscous met kaasschnitzels en knoflooksaus serveren.
Paprikacouscous met kaasschnitzels
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten en ui 2 min. zacht bakken. Tomaten en paprika's 3 min. meebakken. Tomatenmengsel door couscous scheppen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kaasschnitzels in 3 min. bruin en gaarbakken. Sla door couscous scheppen. Couscous met kaasschnitzels en knoflooksaus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g couscous
1 ui
400 g tasty tom tomaten
1 pot geroosterde paprika's
4 eetlepels zonnebloemolie
2 pakken kaasschnitzel
1 zak rucola slamelange
8 eetlepels knoflooksaus