Met blauwaderkaas gevulde tomaten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 ºC. Tomaten schoonmaken, kapje eraf snijden en met lepeltje uithollen (tomatenvocht wordt niet gebruikt). Binnenkant van tomaten bestrooien met zout en peper. Bosuitjes in ringetjes snijden. Helft van rucola fijnsnijden. Blauwaderkaas met vork fijnprakken en met bosui en fijngesneden rucola mengen. Tomaten met blauwaderkaasmengsel vullen en met kapjes tomaat afdekken. Tomaten in ingevette ovenschaal zetten en ca. 8 min. in oven bakken. Rest van rucola over vier borden verdelen en gebakken tomaatjes erop zetten.
Met blauwaderkaas gevulde tomaten
voorgerecht
null personen
165 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 ºC. Tomaten schoonmaken, kapje eraf snijden en met lepeltje uithollen (tomatenvocht wordt niet gebruikt). Binnenkant van tomaten bestrooien met zout en peper. Bosuitjes in ringetjes snijden. Helft van rucola fijnsnijden. Blauwaderkaas met vork fijnprakken en met bosui en fijngesneden rucola mengen. Tomaten met blauwaderkaasmengsel vullen en met kapjes tomaat afdekken. Tomaten in ingevette ovenschaal zetten en ca. 8 min. in oven bakken. Rest van rucola over vier borden verdelen en gebakken tomaatjes erop zetten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 tasty tom tomaten
3 bosuitjes
1 zakje rucola
1 pakje Castello blue
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud 1/2 liter, ingevet