Spinaziestamppot met geitenkaasjes
Aan de slag
Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag geitenkaasjes aan weerszijden in ca. 4 minuten bruin bakken. Spinazie grof snijden. Spinazie, tomaten en boter door puree roeren. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geitenkaasjes.
Spinaziestamppot met geitenkaasjes
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag geitenkaasjes aan weerszijden in ca. 4 minuten bruin bakken. Spinazie grof snijden. Spinazie, tomaten en boter door puree roeren. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geitenkaasjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ zakje zongedroogde tomaten
1 pak aardappelpuree voor stamppot
2 pakken gepaneerde geitenkaasjes
1 zak spinazie
25 g boter of margarine