Venkelstamppot met groenteschnitzel
bewaar
bewaar

Venkelstamppot met groenteschnitzel

30 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Venkel schoonmaken en in reepjes snijden. Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten. Venkel ca. 5 minuten bakken. Intussen aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing. Rest van boter verhitten in grote koekenpan. Groenteschnitzels in ca. 6 minuten gaar en goudbruin bakken, af en toe keren. Tomaatreepjes aan venkel toevoegen en door en door verwarmen. Puree mengen met venkel en tomaat. Stamppot serveren met groenteschnitzel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Venkelstamppot met groenteschnitzel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig