Rodekoolstamppot met rundervinken
bewaar
bewaar

Rodekoolstamppot met rundervinken

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten en rundervinken rondom bruinbakken. Ui toevoegen en geheel nog ca. 10 minuten bakken. Rodekool met rozijnen en 4 eetlepels water in pan doen, op zacht vuur verwarmen en af en toe omscheppen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rodekool en puree mengen. Stamppot over vier borden verdelen. Rundervinken ernaast leggen en uiringen over stamppot verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rodekoolstamppot met rundervinken

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig