Andijvie met ui en groenteschnitzel
Aan de slag
Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Uien pellen en grof snipperen. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten en ui in ca. 5 minuten glazig fruiten. Andijvie en kaas toevoegen. Gerecht door en door verwarmen, regelmatig omscheppen. Intussen rest van olie verhitten in grote koekenpan en schnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Andijvie, aardappels en schnitzels over vier borden verdelen.
Andijvie met ui en groenteschnitzel
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Uien pellen en grof snipperen. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten en ui in ca. 5 minuten glazig fruiten. Andijvie en kaas toevoegen. Gerecht door en door verwarmen, regelmatig omscheppen. Intussen rest van olie verhitten in grote koekenpan en schnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Andijvie, aardappels en schnitzels over vier borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kilo kruimige aardappels
2 kleine uien
4 eetlepels olijfolie
1 pak andijvie à la crème deelblokjes
1 zakje gemalen pittige kaas
2 schaaltjes groenteschnitzel