Vis en pesto-preisaus
Aan de slag
Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de courgette op hoog vuur 3 min. Draai het vuur lager, voeg de bevroren prei toe en verwarm 7 min.
Verdeel ondertussen de kabeljauw in 4 porties en dep droog met keukenpapier. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauw in 5 min. gaar. Keer halverwege.
Meng de spaghetti met de pesto en de groentesaus en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een stuk vis.
Vis en pesto-preisaus
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de courgette op hoog vuur 3 min. Draai het vuur lager, voeg de bevroren prei toe en verwarm 7 min.
Verdeel ondertussen de kabeljauw in 4 porties en dep droog met keukenpapier. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauw in 5 min. gaar. Keer halverwege.
Meng de spaghetti met de pesto en de groentesaus en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een stuk vis.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
5 el olijfolie
1 courgette
1 pak prei a la creme deelblokjes
½ zak kabeljauwfilet
3 el pesto