Boerenkool met runderrookworst en bosui
Aan de slag
Boerenkool in 10 min. gaarkoken. Puree bereiden volgens aanwijzing op verpakking. Met vork gaatjes prikken in rookworstverpakking en worst 2 min. op vol vermogen in magnetron verwarmen. Augurken in plakjes snijden. Bosuitjes in ringetjes snijden. Boerenkool, augurk en helft van bosui door puree scheppen. Op smaak brengen met peper en zout. Stamppot over twee borden verdelen. Op elk bord halve worst leggen en gerecht garneren met rest van bosui.
Boerenkool met runderrookworst en bosui
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Boerenkool in 10 min. gaarkoken. Puree bereiden volgens aanwijzing op verpakking. Met vork gaatjes prikken in rookworstverpakking en worst 2 min. op vol vermogen in magnetron verwarmen. Augurken in plakjes snijden. Bosuitjes in ringetjes snijden. Boerenkool, augurk en helft van bosui door puree scheppen. Op smaak brengen met peper en zout. Stamppot over twee borden verdelen. Op elk bord halve worst leggen en gerecht garneren met rest van bosui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g boerenkool
1 zakje aardappelpuree voor stamppot
1 runderrookworst
2 zoetzure augurken
3 bosuitjes