Boerenkool met roergebakken worstjes
bewaar
bewaar

Boerenkool met roergebakken worstjes

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Worstjes met keukenpapier droogdeppen. In koekenpan helft van boter verhitten en worstjes in ca. 15 minuten rondom bruin en gaar bakken. Intussen paprika's schoonmaken en in lengte in reepjes snijden. Reepjes halveren. In wok rest van boter verhitten. Paprika en boerenkool op matig vuur in ca. 10 minuten gaar bakken. Indien nodig tussentijds scheutje water toevoegen. Intussen beide zakjes puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Boerenkoolmengsel erdoor scheppen. Worstjes op stamppot leggen en direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boerenkool met roergebakken worstjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig