Stamppot met Catalaanse worst
Aan de slag
Spruitjes schoonmaken (grote spruitjes halveren), wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan boter verhitten. Worsten in ca. 7 minuten gaar bakken, regelmatig draaien. Olijven in plakjes snijden. Puree maken volgens gebruiksaanwijzing. Spruitjes, paprika en olijven erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met worsten.
Stamppot met Catalaanse worst
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spruitjes schoonmaken (grote spruitjes halveren), wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan boter verhitten. Worsten in ca. 7 minuten gaar bakken, regelmatig draaien. Olijven in plakjes snijden. Puree maken volgens gebruiksaanwijzing. Spruitjes, paprika en olijven erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met worsten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 net spruitjes
1 rode paprika
30 g boter of margarine
500 g Catalaanse braadworstjes
100 g zwarte olijven zonder pit
1 pak aardappelpuree voor stamppot
0 zout en peper