Hartige pannenkoeken met champignons
bewaar
bewaar

Hartige pannenkoeken met champignons

Wat een bijzonder vegagerecht. En zo lekker simpel!

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon en snijd in partjes. Verhit de margarine in de braadpan en bak de ui 2 min. Voeg de champignons toe en bak 4 min. mee. Roer de roomkaas door de champignons en warm enkele minuten mee.

Was de peren, snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de parten in plakjes. Meng de peer met sla en dressing.

Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spreid de pannenkoeken uit en vul ze met het grootste gedeelte van het champignonmengsel. Rol de pannenkieken op en leg op elk bord 2 pannenkoeken. Garneer met de rest van het champignonmengsel. Serveer met salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartige pannenkoeken met champignons

Wat een bijzonder vegagerecht. En zo lekker simpel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig