Pannenkoeken met exotisch fruit
15 min. bereiden
5 ingrediënten
Aan de slag
Banaan pellen en in plakjes snijden. In koekenpan citrussalade en banaan verwarmen in vruchtensap of likeur. Als fruit warm is, (in magnetron) pannenkoeken opwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken elk op bord leggen en dubbelklappen. Fruit met saus op helft van pannenkoeken scheppen, andere helft er losjes overheen vouwen. Royaal bestrooien met poedersuiker en er eventueel nog een bol vanilleroomijs bij serveren.
Pannenkoeken met exotisch fruit
nagerecht
null personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Banaan pellen en in plakjes snijden. In koekenpan citrussalade en banaan verwarmen in vruchtensap of likeur. Als fruit warm is, (in magnetron) pannenkoeken opwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken elk op bord leggen en dubbelklappen. Fruit met saus op helft van pannenkoeken scheppen, andere helft er losjes overheen vouwen. Royaal bestrooien met poedersuiker en er eventueel nog een bol vanilleroomijs bij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 banaan
1 bakje verse citrussalade
100 ml sinaasappel-banaansap
2 kant-en-klare pannenkoeken
0 poedersuiker