Pannenkoeken met geitenkaas
Aan de slag
Besmeer de pannenkoeken met 1/4 van de geitenkaas. Leg de appelpartjes in een rij in het midden van de pannenkoeken. Strooi de walnoot over de appel en rol de pannenkoeken op. Snijd de pannenkoeken voor het serveren doormidden.
U kunt de pannenkoeken ’s ochtends al maken. Verpak in vershoudfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast.
Pannenkoeken bakken
Instructievideo - 02:02 min.
Pannenkoeken met geitenkaas
bijgerecht
null personen
345 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Besmeer de pannenkoeken met 1/4 van de geitenkaas. Leg de appelpartjes in een rij in het midden van de pannenkoeken. Strooi de walnoot over de appel en rol de pannenkoeken op. Snijd de pannenkoeken voor het serveren doormidden.
U kunt de pannenkoeken ’s ochtends al maken. Verpak in vershoudfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 kant-en-klare pannenkoeken
100 g zachte geitenkaas
2 groene appels (bijv. Granny Smith)
1 zakje walnoten