Salade met geitenkaas
Honing, spekjes en geitenkaas. Een gouden combinatie.
Aan de slag
Schil de appel, snijd hem in vier stukken en verwijder het klokhuis. Snijd de appel vervolgens in plakjes. Verkuimel de geitenkaas.
Verdeel de sla over de borden. Verdeel de appel en de geitenkaas over de sla. Strooi de spekreepjes erover. Roer een dressing van de honing, olie en azijn. Sprenkel de dressing over de salade.
Salade met geitenkaas
Honing, spekjes en geitenkaas. Een gouden combinatie.
voorgerecht
null personen
265 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de appel, snijd hem in vier stukken en verwijder het klokhuis. Snijd de appel vervolgens in plakjes. Verkuimel de geitenkaas.
Verdeel de sla over de borden. Verdeel de appel en de geitenkaas over de sla. Strooi de spekreepjes erover. Roer een dressing van de honing, olie en azijn. Sprenkel de dressing over de salade.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 lichtzure appel (bijv Granny Smith)
100 g zachte geitenkaas
200 g gemengde sla
70 g uitgebakken spekreepjes
2 tl vloeibare honing
4 el traditionele olijfolie
1 el wittewijnazijn