Pannenkoeken met walnotenijs
Aan de slag
Sinaasappels dik schillen en partjes tussen vliesjes uitsnijden, uitlopende sap opvangen. In kom sap met 2 el poedersuiker en 2 el sinaasappellikeur door elkaar scheppen. Partjes sinaasappel en walnoten erdoor scheppen. In magnetron pannenkoeken verwarmen volgens aanwijzing op verpakking. Pannenkoeken op vier borden leggen en besprenkelen met rest van sinaasappellikeur. Dik bestrooien met poedersuiker. Met ijstang in midden van elke pannenkoek 3 bolletjes walnotenijs scheppen. Sinaasappelpartjes erover verdelen.
Pannenkoeken met walnotenijs
nagerecht
null personen
530 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Sinaasappels dik schillen en partjes tussen vliesjes uitsnijden, uitlopende sap opvangen. In kom sap met 2 el poedersuiker en 2 el sinaasappellikeur door elkaar scheppen. Partjes sinaasappel en walnoten erdoor scheppen. In magnetron pannenkoeken verwarmen volgens aanwijzing op verpakking. Pannenkoeken op vier borden leggen en besprenkelen met rest van sinaasappellikeur. Dik bestrooien met poedersuiker. Met ijstang in midden van elke pannenkoek 3 bolletjes walnotenijs scheppen. Sinaasappelpartjes erover verdelen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sinaasappels
0 poedersuiker
4 eetlepels sinaasappellikeur
50 g walnoten
4 kant-en-klare pannenkoeken
750 ml walnotenijs
Dit heb je nodig
ijsbolletjeslepel