Knapzakken
Aan de slag
Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Haal tegelijkertijd de pannenkoeken uit de koelkast.
Leg de 8 stukken aluminiumfolie (van 30 bij 30 cm) op het aanrecht. Leg op elk stuk folie in het midden 1 pannenkoek.
Verdeel het ijs in 8 gelijke delen en leg op elke pannenkoek 1 deel.
Vouw de aluminiumfolie met de pannenkoeken tot een zakje. Knoop het zakje dicht met de veter. Zet de zakjes in de diepvries en laat ze minimaal 1 uur staan. Haal de ijszakjes 10 minuten voor het serveren uit de vriezer. Serveer de toetjes in de aluminiumfolie.
Knapzakken
nagerecht
null personen
280 kcal
20 min. bereiden
90 min. wachten
Aan de slag
Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Haal tegelijkertijd de pannenkoeken uit de koelkast.
Leg de 8 stukken aluminiumfolie (van 30 bij 30 cm) op het aanrecht. Leg op elk stuk folie in het midden 1 pannenkoek.
Verdeel het ijs in 8 gelijke delen en leg op elke pannenkoek 1 deel.
Vouw de aluminiumfolie met de pannenkoeken tot een zakje. Knoop het zakje dicht met de veter. Zet de zakjes in de diepvries en laat ze minimaal 1 uur staan. Haal de ijszakjes 10 minuten voor het serveren uit de vriezer. Serveer de toetjes in de aluminiumfolie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 l appel-crunchijs
8 kant-en-klare pannenkoeken
8 aardbeienveters
Dit heb je nodig
aluminiumfolie