Pannenkoekrolletjes
Aan de slag
Roer de roomkaas los met honing. Hak de walnoten grof en roer de rozijnen en walnoten los door het roomkaas-honingmengsel. Besmeer de pannenkoeken met het roomkaasmengsel en rol ze op op een vel aluminium folie. Snijd de rol voorzichtig in vieren en rol ze dan stevig verder in aluminium folie. Verpakken in een koelkastdoosje en tot vertrek bewaren in de koelkast.
Pannenkoekrolletjes
null personen
410 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Roer de roomkaas los met honing. Hak de walnoten grof en roer de rozijnen en walnoten los door het roomkaas-honingmengsel. Besmeer de pannenkoeken met het roomkaasmengsel en rol ze op op een vel aluminium folie. Snijd de rol voorzichtig in vieren en rol ze dan stevig verder in aluminium folie. Verpakken in een koelkastdoosje en tot vertrek bewaren in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje verse roomkaas naturel
2 el ongebrande walnoten
3 el rozijnen
2 el vloeibare honing
4 pannenkoeken kant-en-klaar
Dit heb je nodig
aluminiumfolie