Frambozencakejes met witte chocolade
Een gouden combi. Frambozen met chocolade, gelukkig gaan ze per 12.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Rasp de witte chocolade. Meng in een grote kom het bakmeel met de suiker, witte chocoladerasp, vanillesuiker en het zout.
Smelt de boter. Klop in een andere vorm de eieren los en meng ze met de gesmolten boter. Roer het eiermengsel snel door de droge ingrediënten tot een dik beslag.
Vet de muffinvormpjes in. Schep in ieder muffinvormpje een bodem van het beslag, leg hierop 3 frambozen. Schep hier een grote lepel beslag bovenop tot net onder de rand van de muffinvorm. Bak de cakejes ca. 25 min. in de voorverwarmde oven gaar en goudbruin.
Cupcakes maken
Instructievideo - 00:44 min.
Frambozencakejes met witte chocolade
Een gouden combi. Frambozen met chocolade, gelukkig gaan ze per 12.
null porties
320 kcal
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Rasp de witte chocolade. Meng in een grote kom het bakmeel met de suiker, witte chocoladerasp, vanillesuiker en het zout.
Smelt de boter. Klop in een andere vorm de eieren los en meng ze met de gesmolten boter. Roer het eiermengsel snel door de droge ingrediënten tot een dik beslag.
Vet de muffinvormpjes in. Schep in ieder muffinvormpje een bodem van het beslag, leg hierop 3 frambozen. Schep hier een grote lepel beslag bovenop tot net onder de rand van de muffinvorm. Bak de cakejes ca. 25 min. in de voorverwarmde oven gaar en goudbruin.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g witte chocolade
225 g zelfrijzend bakmeel
200 g kristalsuiker
8 g vanillesuiker
1 tl zout
200 g ongezouten roomboter
2 middelgrote eieren
150 g verse frambozen
Dit heb je nodig
muffinvorm met 12 holtes