Amuse van geitenkaas, olijf en pistache
Dit geitenkaas-hapje (amuse) heeft van alles wat: hij is hartig, fris en klein maar fijn!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 4 min. Neem uit de pan, laat afkoelen en hak zo fijn mogelijk. Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Meng de geitenkaas met 1 tl sinaasappelrasp (per 8 porties), peper en zout.
Verdeel de geitenkaas in porties en kneed er met koele handen mooie ronde balletjes van rondom de olijven. Wentel de geitenkaas door de pistache en steek in elk balletje een tapasprikker.
Amuse van geitenkaas, olijf en pistache
Dit geitenkaas-hapje (amuse) heeft van alles wat: hij is hartig, fris en klein maar fijn!
voorgerecht
null porties
120 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 4 min. Neem uit de pan, laat afkoelen en hak zo fijn mogelijk. Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Meng de geitenkaas met 1 tl sinaasappelrasp (per 8 porties), peper en zout.
Verdeel de geitenkaas in porties en kneed er met koele handen mooie ronde balletjes van rondom de olijven. Wentel de geitenkaas door de pistache en steek in elk balletje een tapasprikker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g ongezouten pistachenoten
½ medium handsinaasappel
200 g zachte geitenkaas naturel
8 groene olijven knoflook
Dit heb je nodig
tapasprikkers