Amuse van geitenkaas, olijf en pistache
bewaar
bewaar

Amuse van geitenkaas, olijf en pistache

Dit geitenkaas-hapje (amuse) heeft van alles wat: hij is hartig, fris en klein maar fijn!

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 4 min. Neem uit de pan, laat afkoelen en hak zo fijn mogelijk. Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Meng de geitenkaas met 1 tl sinaasappelrasp (per 8 porties), peper en zout.

Verdeel de geitenkaas in porties en kneed er met koele handen mooie ronde balletjes van rondom de olijven. Wentel de geitenkaas door de pistache en steek in elk balletje een tapasprikker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Amuse van geitenkaas, olijf en pistache

Dit geitenkaas-hapje (amuse) heeft van alles wat: hij is hartig, fris en klein maar fijn!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig