Geitenkaas-truffelrol met pistache-crunch
Truffel, pistache en cranberry's gaan aan de rol met geitenkaas. Als dat geen kerstfeestje wordt!
Aan de slag
Kneed de plakjes geitenkaas samen tot een rol van 10 cm lang (per 8 personen). Halveer de rol met een groot scherp mes in de lengte. Bestrijk de snijkant van 1 helft met de truffeltapenade en leg de andere helft erop.
Hak de pistachenoten en cranberry’s fijn. Meng goed en leg op een bord. Rol de geitenkaasrol erdoor en druk de noten en cranberry’s een beetje aan.
Geitenkaas-truffelrol met pistache-crunch
Truffel, pistache en cranberry's gaan aan de rol met geitenkaas. Als dat geen kerstfeestje wordt!
null personen
125 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kneed de plakjes geitenkaas samen tot een rol van 10 cm lang (per 8 personen). Halveer de rol met een groot scherp mes in de lengte. Bestrijk de snijkant van 1 helft met de truffeltapenade en leg de andere helft erop.
Hak de pistachenoten en cranberry’s fijn. Meng goed en leg op een bord. Rol de geitenkaasrol erdoor en druk de noten en cranberry’s een beetje aan.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g verse geitenkaas naturel
1 el truffeltapenade
40 g gepelde pistachenoten
40 g gedroogde cranberry's