Geitenkaas-truffelrol met pistache-crunch
bewaar
bewaar

Geitenkaas-truffelrol met pistache-crunch

Truffel, pistache en cranberry's gaan aan de rol met geitenkaas. Als dat geen kerstfeestje wordt!

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Kneed de plakjes geitenkaas samen tot een rol van 10 cm lang (per 8 personen). Halveer de rol met een groot scherp mes in de lengte. Bestrijk de snijkant van 1 helft met de truffeltapenade en leg de andere helft erop.

Hak de pistachenoten en cranberry’s fijn. Meng goed en leg op een bord. Rol de geitenkaasrol erdoor en druk de noten en cranberry’s een beetje aan.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geitenkaas-truffelrol met pistache-crunch

Truffel, pistache en cranberry's gaan aan de rol met geitenkaas. Als dat geen kerstfeestje wordt!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig