Geroosterde paprika met geitenkaas en pistache
bewaar
bewaar

Geroosterde paprika met geitenkaas en pistache

Een overheerlijke dip voor georganiseerde types: deze kun je namelijk al een dag van tevoren maken.

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 3 min. goudbruin. Laat ondertussen de paprika uitlekken. Maal de paprika, geitenkaas en 2/3 van de pistachenoten in de keukenmachine. Breng op smaak met peper. Hak de rest van de pistachenoten grof. Schep het paprika-kaasmengsel in een schaal, garneer met de gehakte pistachenoten en besprenkel met de olie.

algemeenDe rest van de pistacheolie is heerlijk over salades, gegrilde groenten of om brood in te dippen.
bewaartipJe kunt deze dip 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast en bewaar de achtergehouden pistachenoten apart. Garneer vlak voor het serveren.
combinatietipLekker met fijngesneden basilicum.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde paprika met geitenkaas en pistache

Een overheerlijke dip voor georganiseerde types: deze kun je namelijk al een dag van tevoren maken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig