Geroosterde paprika met geitenkaas en pistache
Een overheerlijke dip voor georganiseerde types: deze kun je namelijk al een dag van tevoren maken.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 3 min. goudbruin. Laat ondertussen de paprika uitlekken. Maal de paprika, geitenkaas en 2/3 van de pistachenoten in de keukenmachine. Breng op smaak met peper. Hak de rest van de pistachenoten grof. Schep het paprika-kaasmengsel in een schaal, garneer met de gehakte pistachenoten en besprenkel met de olie.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Geroosterde paprika met geitenkaas en pistache
Een overheerlijke dip voor georganiseerde types: deze kun je namelijk al een dag van tevoren maken.
null personen
275 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 3 min. goudbruin. Laat ondertussen de paprika uitlekken. Maal de paprika, geitenkaas en 2/3 van de pistachenoten in de keukenmachine. Breng op smaak met peper. Hak de rest van de pistachenoten grof. Schep het paprika-kaasmengsel in een schaal, garneer met de gehakte pistachenoten en besprenkel met de olie.
algemeen:
bewaartip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g gepelde ongezouten pistachenoten
465 g geroosterde gele paprika's in pot
250 g geitenkaas naturel 55+
2 el pistacheolie
Dit heb je nodig
keukenmachine