Mediterraan vispannetje
Heel snel iets op tafel kunnen zetten? Dit stoofgerecht kost je maar 15 minuten!
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de groenten 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Breng op smaak met peper en zout en breng het geheel op matig vuur aan de kook.
Verdeel de zeewolffilet in grove stukken. Bestrooi peper en eventueel zout. Leg de vis in de saus en stoof hem met de deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar. Snijd de peterselie. Schep het gerecht in kommen en bestrooi met de peterselie. Lekker met stevige hompen maïsbrood.
Mediterraan vispannetje
Heel snel iets op tafel kunnen zetten? Dit stoofgerecht kost je maar 15 minuten!
hoofdgerecht
null personen
275 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de groenten 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Breng op smaak met peper en zout en breng het geheel op matig vuur aan de kook.
Verdeel de zeewolffilet in grove stukken. Bestrooi peper en eventueel zout. Leg de vis in de saus en stoof hem met de deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar. Snijd de peterselie. Schep het gerecht in kommen en bestrooi met de peterselie. Lekker met stevige hompen maïsbrood.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
400 g Italiaanse roerbakmix
390 g tomatenblokjes met knoflook
200 ml water
500 g zeewolffilets
4 el verse peterselie