Easy spaghetti bolognese
Vervang gehakt door Toscaanse worstjes en de Italiaanse klassieker krijgt een extra mediterraan tintje.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen het vel van de worstjes. Doe het worstvlees samen met de roerbakmix en de helft van het basilicum in de kom van de keukenmachine. Maal 1 min.
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt-groentemengsel 1 min. op hoog vuur. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan 10 min. koken, zodat de groenten en vlees gaar worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de blaadjes van de rest van het basilicum grof. Giet de spaghetti af en meng door de saus. Garneer met de rest van het basilicum. Serveer direct.
Easy spaghetti bolognese
Vervang gehakt door Toscaanse worstjes en de Italiaanse klassieker krijgt een extra mediterraan tintje.
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen het vel van de worstjes. Doe het worstvlees samen met de roerbakmix en de helft van het basilicum in de kom van de keukenmachine. Maal 1 min.
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt-groentemengsel 1 min. op hoog vuur. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan 10 min. koken, zodat de groenten en vlees gaar worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de blaadjes van de rest van het basilicum grof. Giet de spaghetti af en meng door de saus. Garneer met de rest van het basilicum. Serveer direct.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g spaghetti
270 g Toscaanse worstjes
400 g Italiaanse roerbakmix
30 g verse basilicum
780 g tomatenblokjes
Dit heb je nodig
keukenmachine