Spaghetti bolognese met vegetarisch rulstukjes
Dagje zonder vlees? Probeer eens deze vegetarische pasta bolognese.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Was de prei en snijd in dunne halve ringen. Snijd de Italiaanse kruiden fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de rulstukjes 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de prei en Italiaanse kruiden toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatensaus toe en warm 3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter en gril de tomaatjes 4 min. Keer regelmatig.
Giet de spaghetti af, meng met de rucola en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en verdeel de tomaatjes erover.
Spaghetti bolognese met vegetarisch rulstukjes
Dagje zonder vlees? Probeer eens deze vegetarische pasta bolognese.
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Was de prei en snijd in dunne halve ringen. Snijd de Italiaanse kruiden fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de rulstukjes 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de prei en Italiaanse kruiden toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatensaus toe en warm 3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter en gril de tomaatjes 4 min. Keer regelmatig.
Giet de spaghetti af, meng met de rucola en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en verdeel de tomaatjes erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
1 prei
10 g verse Italiaanse kruidenmix
1 el milde olijfolie
200 g rulstukjes
600 g pastasaus basilicum
250 g cherrytomaten
85 g rucola
Dit heb je nodig
grillpan