Spaghetti bolognese met vegetarisch Gehackt
De welbekende spaghetti bolognese - spaghetti bolo voor intimi - maar dan vegetarisch.
Aan de slag
Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons en roerbakgroente 5 min. op matig tot hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg het Rul Gehackt toe en bak 2 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 3 min.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de spaghetti af, meng met de rucola en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en serveer.
Spaghetti bolognese met vegetarisch Gehackt
De welbekende spaghetti bolognese - spaghetti bolo voor intimi - maar dan vegetarisch.
hoofdgerecht
null personen
508 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons en roerbakgroente 5 min. op matig tot hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg het Rul Gehackt toe en bak 2 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 3 min.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de spaghetti af, meng met de rucola en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en serveer.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g champignons
1 el milde olijfolie
400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
200 g De Vegetarische Slager rul gehackt
690 g Bertolli pastasaus tradizionale
300 g AH Biologisch volkoren spaghetti
85 g rucola