Vissige spaghetti bolognese met tonijn
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Draai het vuur hoog, voeg de bevroren wokgroente toe en roerbak 6 min. Giet af. Voeg de tomatenblokjes, de tomatenpuree, de tonijn en de kruiden toe en laat op laag vuur 10 min. koken. Roer af en toe. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de spaghetti over diepe borden en schep de saus erover.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Vissige spaghetti bolognese met tonijn
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Draai het vuur hoog, voeg de bevroren wokgroente toe en roerbak 6 min. Giet af. Voeg de tomatenblokjes, de tomatenpuree, de tonijn en de kruiden toe en laat op laag vuur 10 min. koken. Roer af en toe. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de spaghetti over diepe borden en schep de saus erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
2 el traditionele olijfolie
750 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
400 g tomatenblokjes
70 g tomatenpuree
320 g tonijnstukken in olijfolie
2 tl gedroogde Italiaanse kruiden
300 g spaghetti