Kippasta met pesto-tomatensaus
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipfilethaasjes in 2-3 min. bruin. Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. Schep regelmatig om. Voeg de pesto en de tomatenblokjes toe. Verwarm nog 2-3 min. op laag vuur en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de penne over diepe borden. Schep de kip in pesto-tomatensaus erover en bestrooi met de parmigiano flakes.
Kippasta met pesto-tomatensaus
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipfilethaasjes in 2-3 min. bruin. Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. Schep regelmatig om. Voeg de pesto en de tomatenblokjes toe. Verwarm nog 2-3 min. op laag vuur en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de penne over diepe borden. Schep de kip in pesto-tomatensaus erover en bestrooi met de parmigiano flakes.
combinatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorenpenne
2 el traditionele olijfolie
345 g kipfilethaasjes
400 g Italiaanse roerbakmix
90 g pesto rosso
400 g tomatenblokjes
100 g Parmigiano Reggiano-flakes