Pasta met Italiaanse roerbakgroente en worst
bewaar
bewaar

Pasta met Italiaanse roerbakgroente en worst

Door de voorgesneden Italiaanse roerbakgroente zet jij deze lekkere pasta al in 20 min. op tafel.

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Haal het vel van de worsten en snijd het vlees grof.

Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak het worstvlees 4 min. op hoog vuur, druk het vlees met een houten lepel in stukjes. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe en bak 3 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm 2 min. mee.

Meng de gekookte, afgegoten pasta door de saus. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de Parmigiano Reggiano-flakes.

variatietipVervang de Parmigiano-flakes door 2 el kappertjes.
vegatipVervang de varkensbraad- worsten door vegetarische braadworsten (Vegetarische Slager).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met Italiaanse roerbakgroente en worst

Door de voorgesneden Italiaanse roerbakgroente zet jij deze lekkere pasta al in 20 min. op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig