Pasta met Italiaanse roerbakgroente en worst
Door de voorgesneden Italiaanse roerbakgroente zet jij deze lekkere pasta al in 20 min. op tafel.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Haal het vel van de worsten en snijd het vlees grof.
Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak het worstvlees 4 min. op hoog vuur, druk het vlees met een houten lepel in stukjes. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe en bak 3 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm 2 min. mee.
Meng de gekookte, afgegoten pasta door de saus. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de Parmigiano Reggiano-flakes.
Pasta met Italiaanse roerbakgroente en worst
Door de voorgesneden Italiaanse roerbakgroente zet jij deze lekkere pasta al in 20 min. op tafel.
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Haal het vel van de worsten en snijd het vlees grof.
Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak het worstvlees 4 min. op hoog vuur, druk het vlees met een houten lepel in stukjes. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe en bak 3 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm 2 min. mee.
Meng de gekookte, afgegoten pasta door de saus. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de Parmigiano Reggiano-flakes.
variatietip:
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pipe rigate
2 tenen knoflook
4 varkensbraadworsten
1 el milde olijfolie
800 g Italiaanse roerbakgroente cavolo nero
390 g pastasaus basis Italiaanse kruiden
90 g Parmigiano Reggiano-flakes