Roerbak met cannellinibonen, Italiaanse kruiden en mozzarella
Een gezonde mix van cannellinibonen, cavolo nero, tartaar en mozzarella maakt van dit fijne gerecht een feestje!
Aan de slag
Spoel de bonen af onder koud stromend water en laat uitlekken. Pluk de blaadjes van de Italiaanse kruiden en hak ze fijn. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
Verhit de olie in een grote hapjespan of wok op middelhoog vuur. Roerbak de rundertartaar 3 min. rul. Voeg de roerbakgroente, Italiaanse kruiden en knoflook toe en bak 7-9 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de mozzarella in stukjes van 2 cm. Schep samen met de bonen door de roerbak, zodat de kaas een beetje smelt, en zet het vuur uit. Verdeel over 4 diepe borden.
Roerbak met cannellinibonen, Italiaanse kruiden en mozzarella
Een gezonde mix van cannellinibonen, cavolo nero, tartaar en mozzarella maakt van dit fijne gerecht een feestje!
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spoel de bonen af onder koud stromend water en laat uitlekken. Pluk de blaadjes van de Italiaanse kruiden en hak ze fijn. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
Verhit de olie in een grote hapjespan of wok op middelhoog vuur. Roerbak de rundertartaar 3 min. rul. Voeg de roerbakgroente, Italiaanse kruiden en knoflook toe en bak 7-9 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de mozzarella in stukjes van 2 cm. Schep samen met de bonen door de roerbak, zodat de kaas een beetje smelt, en zet het vuur uit. Verdeel over 4 diepe borden.
vegatip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g cannellinibonen in blik
15 g verse Italiaanse kruiden
2 tenen knoflook
3 el milde olijfolie
300 g rundertartaartjes
800 g Italiaanse roerbakgroente cavolo nero
250 g mozzarella