Roerbak met cannellinibonen, Italiaanse kruiden en mozzarella
bewaar
bewaar

Roerbak met cannellinibonen, Italiaanse kruiden en mozzarella

Een gezonde mix van cannellinibonen, cavolo nero, tartaar en mozzarella maakt van dit fijne gerecht een feestje!

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Spoel de bonen af onder koud stromend water en laat uitlekken. Pluk de blaadjes van de Italiaanse kruiden en hak ze fijn. Snijd de knoflook in dunne plakjes.

Verhit de olie in een grote hapjespan of wok op middelhoog vuur. Roerbak de rundertartaar 3 min. rul. Voeg de roerbakgroente, Italiaanse kruiden en knoflook toe en bak 7-9 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de mozzarella in stukjes van 2 cm. Schep samen met de bonen door de roerbak, zodat de kaas een beetje smelt, en zet het vuur uit. Verdeel over 4 diepe borden.

vegatipVervang de rundertartaar door 180 g vegan naturel tofu rulstukjes (schaal).
combinatietipLekker met wat volkoren platbrood. Het recept is dan niet meer glutenvrij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roerbak met cannellinibonen, Italiaanse kruiden en mozzarella

Een gezonde mix van cannellinibonen, cavolo nero, tartaar en mozzarella maakt van dit fijne gerecht een feestje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig