Rijkgevulde Italiaanse kippensoep
bewaar
bewaar

Rijkgevulde Italiaanse kippensoep

Goedgevulde maaltijdsoep met venkel, Italiaanse groente en kip: squisito!

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de stelen en een stukje van de onderkant van de venkel af. Halveer de knol, verwijder de harde kern en snijd in dunne reepjes.

Doe de bouillon in een soeppan en voeg nog een (krachtbouillon)pot water per persoon toe. Voeg de venkel, roerbakgroente en kip toe. Breng tegen de kook aan. Laat 10 min. op laag vuur garen.

Doe de bonen in een vergiet en spoel af. Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft uit. Voeg de bonen, het citroenrasp en de tuinerwten toe aan de soep en warm 2 min. mee. Breng de soep op smaak met het citroensap. Verdeel de soep over diepe borden en serveer.

combinatietipLekker met Pecorino Romano 47+.

Venkel snijden en bereiden

Instructievideo - 01:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijkgevulde Italiaanse kippensoep

Goedgevulde maaltijdsoep met venkel, Italiaanse groente en kip: squisito!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig