Pasta met paddenstoelensaus
Door de saus gaat wat witte wijn. Goed voor een extra boost.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kalkoen in blokjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de kalkoen in ca. 5 min. rondom bruin. Voeg de champignons en roerbakgroente toe en bak al omscheppend ca. 2 min. Breng op smaak met de kruiden, peper en zout.
Laat de pasta uitlekken in een vergiet. Verwarm in een (pasta)pan de saus met de wijn. Schep de pasta erdoor en laat door en door warm worden. Verdeel de pasta en het groente-kalkoenmengsel over vier borden.
Vlees braden
Instructievideo - 01:13 min.
Pasta met paddenstoelensaus
Door de saus gaat wat witte wijn. Goed voor een extra boost.
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kalkoen in blokjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de kalkoen in ca. 5 min. rondom bruin. Voeg de champignons en roerbakgroente toe en bak al omscheppend ca. 2 min. Breng op smaak met de kruiden, peper en zout.
Laat de pasta uitlekken in een vergiet. Verwarm in een (pasta)pan de saus met de wijn. Schep de pasta erdoor en laat door en door warm worden. Verdeel de pasta en het groente-kalkoenmengsel over vier borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g pipe rigate
400 g kalkoenfilets
250 g champignons
5 el traditionele olijfolie
400 g verse Italiaanse roerbakgroente
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
300 g pastasaus met paddenstoelen
4 el droge witte wijn