Pasta carbonara met rucola en tomaatjes
bewaar
bewaar

Pasta carbonara met rucola en tomaatjes

Succes verzekerd met dit zomerse gerecht.

15 min. bereiden / 5 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Verwarm de ovengrill voor. Halveer de tomaatjes en schep ze in een bakblik om met de olijfolie, kruiden en breng op smaak met peper en zout. Schuif de tomaatjes 10 cm onder de hete grill en rooster ze in 4-6 min. gaar.

Verwarm de carbonarasaus in de magnetron of in een steelpannetje. Giet de tagliatelle af en vang het kookvocht op. Roer de carbonarasaus los met een flinke scheut van het kookvocht. Roer de saus en de hamreepjes door de tagliatelle en warm de pasta nog heel even door. Schep de rucola op de tagliatelle en verdeel de pasta over vier (warme) diepe borden. Schep de tomaatjes erop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta carbonara met rucola en tomaatjes

Succes verzekerd met dit zomerse gerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig