Pasta uit de oven met cherry tomaten
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de pastasaus met de crème fraîche en de Italiaanse kruiden. Snijd de basilicum fijn, maar bewaar wat blaadjes ter garnering. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de uitgelekte pasta met de pastasaus en het basilicum. Schep het mengsel in een ovenschaal. Halveer de cherrytomaten en leg op de pasta. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over de tomaatjes. Zet de pasta ca. 15 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Garneer met de basilicumblaadjes.
Pasta uit de oven met cherry tomaten
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de pastasaus met de crème fraîche en de Italiaanse kruiden. Snijd de basilicum fijn, maar bewaar wat blaadjes ter garnering. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de uitgelekte pasta met de pastasaus en het basilicum. Schep het mengsel in een ovenschaal. Halveer de cherrytomaten en leg op de pasta. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over de tomaatjes. Zet de pasta ca. 15 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Garneer met de basilicumblaadjes.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorenpenne
390 g pastasaus sugo basilicum
125 ml crème fraîche
2 tl gedroogde Italiaanse kruiden
15 g verse basilicum
250 g cherrytomaten
250 g mozzarella
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)