Pasta met spekjes en champignons
bewaar
bewaar

Pasta met spekjes en champignons

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bak de spekreepjes in een grote koekenpan of hapjespan langzaam lichtbruin. Snijd de champignons in plakjes, voeg toe en bak ze in 4-5 min. goudbruin. Halveer de tomaatjes en schep bij het champignonmengsel en bak ze 2 min. mee. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.

Schep de warme pasta door het champignonmengsel. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel deze over de warme pasta. Snijd de peterselie grof. Bestrooi met de peterselie, peper en zout naar smaak. Breng de slamelange op smaak met de olijfolie, peper en zout. Verdeel de pasta over diepe borden en serveer de slamelange erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met spekjes en champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig