Pastasalade niçoise
bewaar
bewaar

Pastasalade niçoise

Salade niçoise, maar dan met pasta in plaats van aardappelen en makreel in plaats van tonijn.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel onder koud stromend water. Laat uitlekken. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Kook de sperziebonen 5 min. Spoel de eieren en sperziebonen onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd ze in parten.

Halveer de tomaten en snijd de komkommer in blokjes. Haal het vel van de makreel en trek de vis met 2 vorken in kleine plukjes uit elkaar. Klop de olie, mosterd en azijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Schep de sperziebonen, tomaten, komkommer, makreel en dressing door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer de salade met de eieren.

bewaartipJe kunt deze salade ½ dag van tevoren bereiden en tot gebruik bewaren in de koelkast.

Pastasalade niçoise

Instructievideo - 02:43 min.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastasalade niçoise

Salade niçoise, maar dan met pasta in plaats van aardappelen en makreel in plaats van tonijn.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig