Niçoise 'to go' met bonen
De beroemde salade met als extraatje; limabonen. Extra lekker!
Aan de slag
Laat de sperziebonen ontdooien.
Doe de sperziebonen in een kom en giet er kokend water bij. Laat minimaal 5 min. staan. Laat de limabonen en de tonijn uitlekken.
Snijd ondertussen de sjalot fijn en meng met de mosterd en de wittewijnazijn. Voeg al roerend de olijfolie toe. Halveer de cherrytomaten. Giet de sperziebonen af.
Schep alles door elkaar, verdeel over een bord en besprenkel met de vinaigrette.
Niçoise 'to go' met bonen
De beroemde salade met als extraatje; limabonen. Extra lekker!
null personen
215 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de sperziebonen ontdooien.
Doe de sperziebonen in een kom en giet er kokend water bij. Laat minimaal 5 min. staan. Laat de limabonen en de tonijn uitlekken.
Snijd ondertussen de sjalot fijn en meng met de mosterd en de wittewijnazijn. Voeg al roerend de olijfolie toe. Halveer de cherrytomaten. Giet de sperziebonen af.
Schep alles door elkaar, verdeel over een bord en besprenkel met de vinaigrette.
bewaartip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g diepvries gebroken sperziebonen
400 g limabonen in blik
160 g tonijn in water in blik
1 sjalot
1 tl mosterd
1 el wittewijnazijn
2 el extra vierge olijfolie
250 g cherrytomaten