Wraps niçoise met tonijn
bewaar
bewaar

Wraps niçoise met tonijn

Vanaf de eerste hap waan je je aan de Côte d'Azur.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. hard. Spoel ze onder koud stromend water, pel ze en prak ze fijn met een vork. Snijd ondertussen de rode ui in flinterdunne halve ringen, doe in een kom en schenk er kokend water over. Laat staan tot gebruik. Kook de sperziebonen in een pan ruim water met eventueel zout in 8 min. beetgaar.

Snijd de tomaten in partjes. Laat de tonijn uitlekken, maar vang 2 el olie op. Meng de olie met de mayonaise en azijn tot een dressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Laat de rode ui uitlekken. Serveer met het ei, de sperziebonen, tomaat, tonijn, dressing en gordita’s in aparte schaaltjes. Zo kan iedereen zijn eigen wraps beleggen.

combinatietipLekker met srirachasaus (pittige chilisaus).

Wraps niçoise met tonijn

Instructievideo - 00:30 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wraps niçoise met tonijn

Vanaf de eerste hap waan je je aan de Côte d'Azur.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig